Maten i Sörmland

Aptitrundan

Välkommen till Aptitrundan Sörmland 2016 

Söndagen den 11 september kl 10-16 

 

 

Vad är Aptitrundan Sörmland?

Lokala mathantverkare, producenter och serveringar runt om i Sörmland har öppet för att bjuda på aptitbitar och visa upp verksamheten. De har sina produkter och måltider till försäljning och anordnar aktiviteter. Besökaren väljer själv hur hon vill utforma sin runda. Kanske fokusera på företag i kommunen? Åka en runda på ett specifikt tema, t ex bageri, frukt & grönt eller kött & chark? Vissa gårdar visar sina djur eller anordnar andra aktiviteter som kan vara extra lockande för barnfamiljer. 

 

Nu är det äntligen dags för den sjätte upplagan av Aptitrundan som Sörmlands Matkluster arrangerar. Den är större än någonsin. Inte mindre än 48 medlemmar på 44 platser runt om i Sörmland väntar på ditt besök. Det finns allt upptänkligt att göra, äta och inhämta kunskap om för stora och små. Hoppas du hittar just dina favoriter!

 

Här finns all information du behöver om årets deltagare.

En nyhet i år är att vi även erbjuder en härlig sörmländsk middag på kvällen efter Aptitrundan! Eller på kvällen före! Också en östgötsk kock vill inbjuda till en god middag på sörmländska råvaror.

 

Närmare information om dessa middagserbjudanden finner du här.

 

PÅ KARTAN NEDAN ÄR ALLA APTITRUNDANS DELTAGARE MARKERADE. 

På vissa ställen håller flera företag till på samma plats. Ifall du zoomar in ordentligt kommer du åt att klicka på den bakre markören.

Du kan skriva ut en lista på alla deltagare genom att använda länken nedan. På den listan finns även KOORDINATERNA med.

 

 

Här finns vi som deltar i årets Aptitrunda

Lista för utskrift finns om du klickar här.